Hjem Book en visning Boligvelger Boligene Fordeler med
BOB-borettslag
Gunstig finansiering Nabolaget Bilder Ta kontakt
Boligvelger | Book en visning | Ta kontakt

Attraktive SøreideVelkommen til et populært nabolag med nærhet til sjø – ikke langt fra Bergen sentrum! Kanskje bor du i strøket allerede og ønsker deg noe mer lettstelt? Eller kanskje du som oss ser verdien av å bo tett på sjøen uten å flytte langt!

I Søreidpollen ligger alt til rette for en enkel hverdag. En kort spasertur til både Meny og Rema 1000 gjør hverdagshandlingen smidig. Dolvik bussterminal ligger like ved og herfra går det busser både til sentrum, Flesland eller forbi Fanatorget og mot Lagunen.

Området byr på fine gang- og sykkelstier, turmuligheter og sjø! Hva med å mate endene ved Skranevatnet?

På Kokstad finner du Sats, Aktiv 365 Xpress og CrossFit Fana. Perfekt for deg som er glad i å trene på treningssenter. På Kokstad og Sandsli ligger også flere av de store arbeidsplassene – som blant annet Equinor.
Video fra nabolaget

Se kart over Søreidpollen med avstander

Klikk her for å se kartet

Illustrasjonsbilde. Dra i streken for å se hvordan Søreidpollen er planlagt å bli etter utbyggingen. Avvik kan forekomme.

Dyrke dine egne grønnsaker?

Illustrasjonsbilde.

Innholdsrik felleshage med noe for alleDet blir flere grønne soner i Søreidpollen, blant annet et hyggelig tun med benker, lekeplass, parsellhager og frukttrær. Her er lagt til rette for dyrking av tomater, urter og godt naboskap ♥

For de små blir det tilrettelagt for balanse- og naturlek, sandkasse og huskestativ.

Uteområder for både
liten og stor

Sol fra tidlig morgenAlle boligene får enten balkong eller terrasse mot det flotte grøntområdet. Her er det sol allerede fra tidlig morgen. Flere av boligene får også ekstra uteplass mot Dolviken.

Fem av rekkehusene får store skjermede takterrasser. På bildet ser du terrassen tilhørende rekkehus B314 – helt på toppen av bygg B – med nydelig utsikt mot Dolviken!

1 eller 2
uteplasser?
Takterrasse?

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre meglere.

Therese Fimland
Salgsleder Nybygg | Fagansvarlig | Partner
KALAND & PARTNERS NYBYGG
Mobil: 977 24 706
E-post: tf@kapa.noThor-Kristian Johannessen
Daglig leder Nybygg | Partner
KALAND & PARTNERS NYBYGG
Mobil: 916 88 655
E-post: tkj@kapa.no